Femeile din PDL Suceava isi vor alege in curand liderul


Intră acum și în grupul de

Cătălina Culipei este singura persoană care s-a înscris până acum în cursa pentru câștigarea președinției organizației județene de femei a PDL Suceava. Culipei face parte din tânăra generație de politicieni ai partidului în care PDL își pune mari speranțe, fiind membru de cinci ani și are foarte mari șanse în a-și adjudeca cel mai înalt fotoliu din cadrul organizației de femei. Ea provine din mediul de afaceri sucevean şi a deținut până acum funcția de vicepreședinte în cadrul Biroului Municipal Suceava a PDL.

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat presei locale că alegerile sunt programate să aibă loc la finele lunii, mai exact pe data de 28 mai, și că sunt așteptate să își desemneze liderul județean un număr de 100 de delegați din rândul femeilor democrat-liberale din județ. Bălan a explicat că din fiecare colegiu de deputați din acest județ vor fi desemnate câte 10 femei care își vor alege pe 28 mai, la Suceava, liderul județean.

Reamintim că organizația de femei a PDL Suceava este una dintre puținele organizații care a avut un cuvânt greu de spus atât în campaniile electorale de până acum cât și în viața politică din interiorul partidului. ”Alegerile din cadrul organizației de femei sunt tratate foarte serios. Mă aștept ca și alte personalități din cadrul organizației de femei să dorească să candideze pentru postul de președinte, cum de asemenea mă aștept să existe concurență și pentru celelalte posturi de conducere”, a mai subliniat Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de