Flutur nu se va ocupa de evaluarea performantelor parlamentarilor PDL


Intră acum și în grupul de

23 iunie este termenul limită pentru finalizarea Codului etic al PDL, a declarat miercuri, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, care a explicat că în ceea ce priveşte evaluarea persoanelor cu funcţii de conducere sprijiniţi de PDL, se lucrează încă la criteriile de performanţă.

Liderul democrat-liberal a făcut precizarea că nu se va ocupa şi de evaluarea performanţelor parlamentarilor PDL. „Parlamentarii trebuie să-şi facă singuri evaluarea pentru că au fost aleşi uninominal”, a menţionat Flutur.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai declarat că lucrează în prezent la strategia partidului pentru alegerile locale. „Intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale”, a spus Flutur. El a evitat să facă o estimare a numărului de candidaţi PDL pentru funcţia de primar care vor câştiga alegerile, dar a apreciat că în judeţul Suceava, din cele 114 localităţi, PDL va obţine funcţia de primar în 70. Flutur a menţionat că în prezent PDL are în judeţul Suceava 49 de primari „cu acte” şi 20 de primari aleşi pe listele altor partide care sunt simpatizanţi PDL.


Intră acum și în grupul de