Flutur nu se va ocupa de evaluarea performantelor parlamentarilor PDL

23 iunie este termenul limită pentru finalizarea Codului etic al PDL, a declarat miercuri, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, care a explicat că în ceea ce priveşte evaluarea persoanelor cu funcţii de conducere sprijiniţi de PDL, se lucrează încă la criteriile de performanţă.

Liderul democrat-liberal a făcut precizarea că nu se va ocupa şi de evaluarea performanţelor parlamentarilor PDL. „Parlamentarii trebuie să-şi facă singuri evaluarea pentru că au fost aleşi uninominal”, a menţionat Flutur.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai declarat că lucrează în prezent la strategia partidului pentru alegerile locale. „Intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale”, a spus Flutur. El a evitat să facă o estimare a numărului de candidaţi PDL pentru funcţia de primar care vor câştiga alegerile, dar a apreciat că în judeţul Suceava, din cele 114 localităţi, PDL va obţine funcţia de primar în 70. Flutur a menţionat că în prezent PDL are în judeţul Suceava 49 de primari „cu acte” şi 20 de primari aleşi pe listele altor partide care sunt simpatizanţi PDL.