Lucian Harsovschi joaca in Liga nationala a politicii


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PDL al municipiului Suceava, Lucian Harşovschi a fost ales vicepreşedinte, la nivel naţional, al tinerilor democrat-liberali, cu ocazia alegerilor în cadrul Organizaţiei Tinerilor PDL.

Scorul obţinut de acesta a fost de 822 de voturi pentru din 879 valabil exprimate, el devenind singurul reprezentant al Regiunii de N-E cu funcţie de vicepreşedinte din cadrul Biroului Permanent Naţional.

Harşovschi, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a tinerilor PDL a fost prezent la Bucureşti, la finele săptămânii trecute, alături de o delegaţie suceveană formată din 50 de membri şi care l-a susţinut la şefia organizaţiei naţionale pe Şerban Mustea (deputat de Vrancea).

Acesta din urmă a reuşit să-şi determine colegii de partid să îi susţină moţiunea intitulată “ Tinerii forța dreptei”, având în final un scor de 892 de voturi pentru şi doar 4 împotrivă.

La Convenţia Naţională a OT-PDL au participat preşedintele PDL, Emil Boc, prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase, si vice-preşedinţii Elena Udrea, Anca Boagiu, Sever Voinescu.

Prima şedinţă a noului Birou Permanent National va avea loc în perioada următoare, ocazie cu care fiecare din cei care au obtinut o functie vor primi atributii exacte pentru mandatul lor ce se întinde pe o perioadă de 4 ani.


Intră acum și în grupul de