Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: La Suceava ne prinde Schengen-ul cu un container în care sunt ținuți pasagerii înainte de îmbarcare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a transmis că din 31 martie România este în Spațiul Schengen aerian și maritim, dar că la Suceava tot din container se pleacă și tot în fața aeroportului, pe stradă sunt așteptate rudele la sosire.

Șoldan a spus că guvernările PSD au fost cele care au rezolvat și aderarea la NATO, și intrarea în Uniunea Europeană, și aderarea la spațiul Schengen, dar că la Suceava, într-un județ condus de ani de zile de al doilea om din PNL, Gheorghe Flutur, „ne prinde Schengen-ul cu un container în care sunt ținuți pasagerii înainte de îmbarcare”.

Vă prezentăm integral mesajul deputatului PSD Gheorghe Șoldan:

„În Schengen, da, dar la Suceava tot din container plecăm și tot în fața aeroportului, pe stradă ne așteptăm rudele la sosire.

Începând din 31 martie, suntem în Schengen aerian și maritim, și până la sfârșitul acestui an, sunt convins, vom adera și terestru.

PSD s-a ținut de promisiune.

În timpul guvernării PSD s-a întâmplat și aderarea la NATO, și intrarea în Uniunea Europeană, și aderarea la spațiul Schengen.

Problema e că la Suceava, într-un județ condus de ani de zile de al doilea om din PNL, Gheorghe Flutur, ne prinde Schengen-ul cu un container în care sunt ținuți pasagerii înainte de îmbarcare.

Problema e și la „Sosiri”, unde în noul terminal nu s-a găsit un spațiu adecvat în care să îți poți aștepta rudele, prietenii, musafirii care ajung cu avionul la Salcea din străinătate.

Singura posibilitate e practic afară, în fața terminalului, pe trotuar sau, când e aglomerat, în stradă. Plouă, ninge, asta e.

La Iași s-a dat în folosință zilele trecute terminalul nr. 4.

Uitați-vă peste imaginile de acolo.

O investiție de aproape 100 de milioane de euro, realizată în aproximativ un an și jumătate.

Dezvoltarea aeroportului din Iași se face în detrimentul celui de la Suceava.

Vecinii noștri se dezvoltă. Bravo lor! Flutur face hore.

Îl vom găsi în aeroport, zâmbind și dând interviuri în timp ce va aștepta primii pasageri beneficiari ai condițiilor de aderare la Schengen.

Să le spună și cum va avea el grijă să-i aducă acasă, dacă-l mai țin patru ani, și poate într-o bună zi nu o să mai fie nevoiți să plece la muncă în străinătate.

Dintr-un container. Dar fără control la pașapoarte.

P.S. În ritmul în care rămânem fără curse, tare mi-e că, dacă nu schimbăm urgent ceva, vom fi tot mai mulți pasageri din Suceava pe aeroportul din Iași.”


Intră acum și în grupul de