Acasă Politica Gheorghe Flutur lansează Manifestul pentru Tinerii din Suceava în prezența unor tineri...

Gheorghe Flutur lansează Manifestul pentru Tinerii din Suceava în prezența unor tineri artiști


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va lansa, marți după amiaza, Manifestul pentru Tineri, un document programatic al PNL Suceava pentru tinerii suceveni.

La acest eveniment sunt invitați tinerii Sucevei să participe și să discute despre ce înseamnă, pentru ei, a fi sucevean, a fi român și a fi european.



Acțiune se va desfășura în curtea PNL Suceava de pe Aleea Trandafirilor, marți, 9 aprilie, începând cu ora 16:30.

„Despre viitor la timpul prezent, alături de voi tinerii suceveni! Încurajăm exprimarea de opinii!”, se arată într-un mesaj al PNL Suceava.

Manifestarea va avea și momentele artistice de excepție susținute de Ștefan Albu, Bogdan Medvedi și de un invitat cu adevărat surpriză.

În cadrul ultimei ședințe a Colegiului Director Județean al PNL Suceava desfășurat în 27 martie la Gura Humorului, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis membrilor liberali că  „Dezvoltare, bunăstare și siguranță”, vor fi cuvintele cheie ale campaniei electorale a PNL în județul Suceava.

El a vorbit atunci și de atragerea tinerilor spre PNL și chiar de lansarea unui „Manifest al tinerilor” după ce s-a constatat că o mare parte a tineretului este atras de AUR, un partid care nu are nici program și nici oameni pregătiți.

Mai mult, Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe liberalii prezenți să deschidă și mai mult comunicarea în mediul online și să transmită mesajele prin intermediului internetului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version