Acasă Politica Larisa Blanari a reprezentat PSD Suceava la reuniunea extraordinară a socialiștilor europeni:...

Larisa Blanari a reprezentat PSD Suceava la reuniunea extraordinară a socialiștilor europeni: „E oportunitatea de a discuta despre viitorul nostru european”


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare din 9 iunie, Larisa Blanari, a reprezentat, sâmbătă, PSD Suceava la reuniunea extraordinară a socialiștilor europeni care s-a desfășurat la București și a subliniat importanța unei Europe unite.

Larisa Blanari, reprezentanta PSD Suceava și președinte al Organizației Femeilor Social-Democrate OFSD Suceava, a participat sâmbătă la o reuniune extraordinară a socialiștilor europeni, desfășurată la Palatul Parlamentului. Evenimentul a fost caracterizat de Blanari drept „o experiență deosebită” și „o oportunitate de a discuta despre viitorul nostru european”.



Blanari a subliniat că a fost mândră să reprezinte PSD Suceava și OFSD Suceava la acest eveniment de importanță majoră pentru viitorul comun al Europei.

Ea a evidențiat și declarația premierului Marcel Ciolacu, care a subliniat importanța votului din 9 iunie pentru direcția pe care o va lua Europa în viitor, atât în alegerile locale, cât și în cele pentru Parlamentul European.

În calitate de candidat la alegerile europarlamentare din partea județului Suceava, Blanari a subliniat importanța unei Europe unite, bazate pe solidaritate, dreptate și egalitate. Ea a exprimat încrederea că și cu sprijinul locuitorilor județului Suceava, PSD va câștiga aceste alegeri, trimițând în Parlamentul European un număr important de reprezentanți.

Blanari și-a încheiat declarația reafirmând angajamentul său și al PSD pentru o Europă unită și promițând că vor continua să lupte pentru valorile de solidaritate și dreptate în cadrul Uniunii Europene.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version