Nechifor: „Explicatiile lui Boc privitoare la regionalizare, care ar reduce nivelul coruptiei sunt, in cel mai bun caz, patetice”


Intră acum și în grupul de

PDL îşi bate joc şi tratează minimal dezbaterea privind reorganizarea administrativ-teritorială, susţine liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, arătând într-un comunicat de presă că avântul PDL a fost oprit, deocamdată, de UDMR care înţelege pericolul unei astfel de reorganizări. „Este bătaie de joc cu o dezbatere publică minimală, cu ideea anunţată din start de adoptare prin angajarea răspunderii guvernului, ceea ce reprezintă abuz de putere”, susţine Nechifor.

Totodată, preşedintele PSD Suceava a adăugat că Emil Boc uită ca în 2004 se lupta cu corupţia alături de Băsescu, Flutur, Falcă şi Ridzi, şi mai uită, de asemenea, că Traian Băsescu este preşedinte de şapte ani şi că e greu de acceptat pentru oricine că acum au descoperit corupţia. „Explicaţiile privitoare la regionalizare care ar reduce nivelul corupţiei sunt, în cel mai bun caz patetice, pentru că, până acum, acţiunea guvernamentală a PDL nu a convins pe nimeni că s-ar face ceva bun şi pentru români, ci numai în favoarea propriilor corupţi democrat liberali. Emil Boc vorbeşte de reducerea corupţiei când el conduce un guvern de hoţi care nu atrag fonduri europene pentru că nu pot să-şi asigure parandărătul”, a arătat preşedintele PSD Suceava.

El a mai apreciat că ipostaza lui Emil Boc, de invidiat pentru Păcală şi Tândală, e una grea pentru că este obligat să-şi joace rolul alături de un personaj care îl întruchipează şi pe Ochilă şi pe Setilă în acelaşi timp. „Asta este de fapt România sub ocupaţia pedelistă, o ţară de basm, dar un basm de proastă factură”, a mai arătat preşedintele PSD Suceava. El susţine că incoerenţa premierului, care una spune ieri, alta azi şi mâine face exact invers, aduce ţara în situaţia în care problemele cu adevărat importante, cum ar fi locurile de muncă sau absorbţia fondurilor europene, sunt lăsate baltă de PDL, în încercarea democrat-liberalilor de a se agăţa cu orice preţ de putere. „Emil Boc a intrat în criza bărbatului mic, de vârsta a doua, pentru că uită de la mână până la gură şi caută disperat argumente pentru acţiunile pe care i le impune preşedintele Traian Băsescu”, mai menţionează Nechifor în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de