Gheorghe Șoldan la Iacobeni: Comuna are în continuare nevoie de Viorel Maxim. Vreau să pot ajuta Iacobeniul mai mult, de data aceasta din funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a participat la depunerea candidaturii lui Viorel Maxim pentru un nou mandat de primar al comunei Iacobeni și a vorbit despre „Lecția de la Iacobeni” unde un primar tânăr, cu cel mai mic buget din Țara Dornelor și fără niciun sprijin de la Consiliul Județean Suceava doar pentru că primar PSD a reușit să atragă fonduri externe.

„Lecția de la Iacobeni este să atragi doar într-un singur mandat fonduri externe de 6 milioane de euro și să arăți că ambiția unui tânăr poate să învingă perfidia unui politician fățarnic, care plânge de dragul Bucovinei doar prin presă. Viorel Maxim este primarul comunei Iacobeni din 2017, de când avea vârsta de 29 de ani. E încă un exemplu că un tânăr poate face performanță în administrația locală”, a spus Gheorghe Șoldan.

Potrivit deputatului, în acest mandat primarul din Iacobeni are proiecte finalizate și în derulare în valoare totală de peste 6 milioane de euro, aceasta fiind cea mai prolifică perioadă din întreaga istorie a comunei Iacobeni.

„A construit o grădiniță, a dotat școlile cu mobilier, a renovat căminul cultural de la Mestecăniș, a trecut în patrimoniul primăriei Clubul Minier și vrea să facă și acolo un cămin cultural, a investit în echipa locală de fotbal, are proiecte pentru modernizarea dispensarului, pentru utilități, asfaltări de drumuri, apă-canal, achiziții de utilaje etc, toate prin fonduri externe, cu echipa lui de consilieri și având alături parlamentarii PSD Suceava”, a spus Șoldan.

El a anunțat că primarul din Iacobeni va fi sprijinit să ducă la bun sfârșit în perioada următoare și proiectul intabulărilor gratuite prin fonduri europene.

„Duminică, am fost alături de Viorel Maxim la depunerea candidaturii sale și a candidaturilor consilierilor lui pentru un nou mandat. Iacobeni are în continuare nevoie de Viorel Maxim, iar oamenii au venit în număr mare să-l susțină. Pe 9 iunie, îmi doresc să susțină întreaga echipă a PSD Suceava. Vreau să pot ajuta Iacobeniul mai mult, de data aceasta din funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Sunt tânăr, social-democrat, și voi demonstra că politica se poate face pentru oameni, pentru binele acestui județ, nu pentru interesele personale.  Ajunge cu ipocrizia în conducerea Consiliului Județean Suceava! Dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte!”, a transmis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de