Acasă Politica Flutur, la Vama, la lansarea candidaturii tânărului viceprimar liberal Tiberius Constantin Lucuțar...

Flutur, la Vama, la lansarea candidaturii tânărului viceprimar liberal Tiberius Constantin Lucuțar la funcția de primar: Comuna Vama are proiecte de peste 20 milioane euro în așteptare


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut la Vama o întâlnire cu sute de oameni, la evenimentul prin care tânărul viceprimar Tiberius Constantin Lucuțar, și-a lansat candidatura pentru postul de primar la alegeri din 9 iunie. Președintele Flutur i-a mulțumit primarului în funcție, Nicolae Baltag, care timp de 4 mandate a fost ales de oameni în fruntea comunei.

În această perioadă a făcut foarte multe lucruri bune pentru comuna Vama și trebuie apreciat pentru acestea, dar și pentru schimbul de catifea care a venit la propunerea dumnealui. Luând decizia de a se retrage, el a cedat locul său actualului viceprimar.



„Este o procedură liberală elegantă, democratică și de aplaudat, pe modelul din municipiile Suceava și Vatra Dornei, din comuna Izvoarele Sucevei și din alte locuri din grădina liberalilor suceveni. Tânărul Tiberius Lucuțar are proiecte curajoase pentru extinderea rețelei de apă și canal, atât în satul Molid, cât și în Prisaca Dornei, dar și construirea unei creșe, modernizarea unor drumuri de piatră din localitatea Vama, amenajarea de spații verzi, parcuri de joacă pentru copii, precum și construirea unei săli de sport pentru tineri. Comuna Vama are proiecte de peste 20 milioane euro în așteptare, așteaptă aducțiunea de gaz în cadrul unui proiect aprobat deja. Comuna Vama are și un proiect de dezvoltare turistică extrem de ambițios, fiind la răscruce de drumuri turistice. Cu Tiberiu Lucuțar în fruntea primăriei toate aceste proiecte devin garanții”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version