Acasă Politica Gheorghe Șoldan la Vadu Moldovei, alături de încă un primar performant al...

Gheorghe Șoldan la Vadu Moldovei, alături de încă un primar performant al PSD: Vremea conducătorului de județ „care se pricepe la toate” trebuie să apună


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a participat, marți după amiaza, la Vadu Moldovei la o întâlnire cu peste două sute de locuitori ai comunei unde s-a discutat despre realizările primarului Iulian Amariei în primul mandat și de colaborarea acestuia cu echipa de parlamentari PSD Suceava și cu cea de consilieri locali.

„Proiecte în patru ani cât bugetul primăriei pe vreo patru decenii. Încă un exemplu de primar social-democrat care face performanță în administrație: Iulian Bogdan Amariei, primarul comunei Vadu Moldovei.  Alături de echipa PSD Suceava, am ajuns în această după-amiază și la Vadu Moldovei, unde, la căminul cultural, ne-am întâlnit cu peste 200 de locuitori ai comunei”, a spus Șoldan.



El a subliniat că realizările primarului Amariei, aflat la primul mandat, se văd cu ochiul liber, chiar și de către „cei care , vorba lui, „nu vor să le vadă”.

Potrivit unui bilanț succint în mandatul acestuia s-au realizat mai multe investiții, de la asfaltat străzi în șase sate (doar în 2023), la  extinderea rețelelor de apă potabilă, amenajarea centrului comunei, construirea căminului cultural din Dumbrăvița, a terenului de sport cu gazon artificial și nocturnă, până la realizarea rețelei de gaz metan, acestea fiind doar o parte dintre proiectele primarului Amariei și ale echipei sale de consilieri. 

„Am remarcat în discursul lui Bogdan că a vorbit despre echipă. De două ori. O dată despre echipa noastră, a parlamentarilor PSD Suceava, care i-am fost alături în marile proiecte pe care le-a obținut pentru comunitatea sa, și apoi despre echipa de consilieri locali, reprezentativi pentru cele 8 sate ale comunei”, a spus deputatul Șoldan. 

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a arătat că despre acest lucru a punctat și el când le-a mulțumit locuitorilor care și-au rupt din timpul lor pentru a veni la întâlnire.

„Am subliniat cât de important este să sprijine echipa noastră nu doar pe plan local.  Am nevoie de cât mai mulți dintre ei și în echipa cu care pe 9 iunie vreau să câștig președinția Consiliului Județean Suceava.  Așa cum am mai spus-o, vremea conducătorului de județ „care se pricepe la toate” trebuie să apună pe 9 iunie, iar administrația județului să fie preluată de un lider care are capacitatea de a lucra cu o echipă de specialiști din diferite domenii de activitate pentru o dezvoltare reală și în ritm susținut”, a spus Șoldan care i-a îndemnat pe locuitori ca în 9 iunie să se alăture echipei sale câștigătoare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version