Orest Onofrei compara PSD Suceava cu fostul PCR


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, senatorul Orest Onofrei, a declarat duminică, în apărarea democrat-liberalilor suceveni că social-democraţii au ajuns să se comporte exact ca în perioada 2000-2004, când era considerată infracţiune dacă aveai o poziţie diferită de cea exprimată de PSD.

„Rămân extrem de surprins şi dezamăgit de politica infantilă făcută de liderii PSD.
Dacă declaraţiile erau făcute la mijlocul săptămânii trecute, mai înţelegeam, pentru că a fost foarte cald afară dar acum câd vremea s-a mai răcit sunt absolut inexplicabile ”, a ţinut să precizeze Orest Onofrei.

Senatorul sucevean a menţionat şi faptul că în felul în care pune problema se poate spune fără a greşi că PSD Suceava face pseudo-justiţie şi transformă PSD în „justiţiar ieftin”. „PSD Suceava nu mai face politică, face pseudo-justiţie iar liderul PSD Suceava, secondat de Molotov şi Visinski, transformă PSD Suceava într-un justiţiar ieftin şi în afara oricărui minim joc politic”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL.

El a mai subliniat că nici măcar Partidul Comunist Român nu-şi permitea ca, în numele partidului, să acţioneze pe cineva în judecată, indiferent dacă e vorba de directorul Casei de pensii sau de consilieri judeţeni.

Orest Onofrei a ţinut să spună la final că o confirmare că politica dusă de PSD Suceava este împinsă în derizoriu este că liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu (membru al USL alături de PSD), nu participă la acest joc „de prost gust”.


Intră acum și în grupul de