USL Suceava are planuri mari pentru alegerile din 2012 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor a anunţat că toţi candidaţii pentru viitoarele alegeri locale din 2012 vor fi stabiliţi după ce USL Suceava (PSD şi PNL deocamdată pentru că PC nu are organizaţie judeţeană de mai bine de 8 luni) îşi va constitui Biroul Judeţean de Coordonare Politică.

Nechifor a lăsat să se înţeleagă că acest Birou va fi realizat în foarte scurt timp şi că în multe localităţi ale judeţului USL va avea candidaţi comuni.

Deputatul sucevean a mai spus într-o conferinţă de presă că liderii partidelor ce compun USL Suceava au decis ca în maxim două săptămâni să înfiinţeze Biroul de coordonare politică a USL Suceava din care vor face parte cinci membri ai PSD şi cinci membri ai Alianţei de Centru Dreapta (PNL-PC).

El a mai arătat că această structură comună ca fi mandatată de partidele componente ale USL să adopte decizii privind strategia USL Suceava la alegerile din 2012 şi proiectele politice pentru perioada următoare.

Nechifor a mai spus că Biroul politic comun va stabili şi cea mai bună variantă pentru candidaturile USL la preşedinţia CJ Suceava, la funcţia de primar al Sucevei şi cele ale consilierilor locali şi judeţeni în urma sondajelor de opinie care au fost făcute.

Totodată, USL Suceava îşi propune să aibă cât mai multe candidaturi comune pentru cele 114 localităţi din judeţ.

“Primarii în funcţie au un avantaj important, să fie susţinut pe listă comună, cu condiţia ca acel primar să fie dorit de cetăţeni. Va trebui să mergem, fără risc, la câştig cu cât mai multe liste comune”, a ţinut să precizeze Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de