Onofrei considera ca Traian Basescu trebuie sa foloseasca psihologia inversa ca sa aiba castig de cauza


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, este de părere că preşedintele ţării Traian Băsescu ar trebui să propună, chiar public, inversul proiectulor pe care doreşte să le pună în practică. Onofrei a explicat că în condiţiile în care s-a constatat că singura politică a opoziţiei este împotriva propunerilor preşedintelui, acest gen de abordare „inversă” este singurul de succes.

Onofrei a explicat că a constatat că în ultima perioadă, singura politică a opoziţiei este să se pronunţe împotriva oricărei propuneri pe care o face preşedintele Traian Băsescu, indiferent dacă propunerea este bună sau rea.

Senatorul PDL a mai apreciat că, ţinând cont de această situaţie, preşedintele ar trebui să prezinte propuneri care să fie opusul a ceea ce îşi doreşte să facă.

„Cred că atitudinea pe care preşedintele ar putea să o aibă ar fi ca, atunci când îşi propune un proiect, public să prezinte opusul acestuia. Dacă vrea judeţe mai mari, atunci să anunţe că propune judeţe mai mici. Dacă doreşte modificări ale Constituţiei, atunci să laude prevederile din actuala Constituţie care ar trebui înlocuite”, a ţinut să atragă atenţia Orest Onofrei.

El consideră că, în acest fel, liderii opoziţiei, dar şi uneori chiar şi membri ai PDL, ar fi cheltuit mult mai multă energie să explice contrariul.
„În felul acesta proiectul real al preşedintelui ar fi avut şanse reale de a fi adoptat”, a conchis Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de