Ioan Balan: „PDL a decis evaluarea secretarilor de stat. La Suceava facem acest lucru la nivelul tuturor serviciilor deconcentrate”


Intră acum și în grupul de

Evaluarea conducerilor instituţiilor deconcentrate din judeţ a fost începută în judeţ, a declarat miercuri, secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan. El a estimat că evaluarea va fi finalizată în zece zile, după care vor fi adoptate măsurile ce se impun în fiecare caz în parte.

Potrivit parlamentarului democrat-liberal, unele conduceri de instituţii deconcentrate „au lăsat-o mai moale” în ceea ce priveşte aplicarea programului de guvernare. Bălan a spus că în mai multe instituţii deconcentrate din judeţ, din conducere fac parte membri ai unor partide de opoziţie care, în afara programului de lucru critică acţiunile Guvernului. „Le atrag atenţia că atât timp cât sunt salariaţi ai statului pentru a implementa politica guvernului ar trebui să îşi facă datoria măcar cu acelaşi avânt cu care înjură, după program, guvernarea”, a spus deputatul PDL.

El a mai ţinut să sublinieze că în cadrul evaluării nu contează relaţiile personale create de şefii de deconcentrate cu lideri importanţi din PDL. „Sunt convins că după această evaluare politica Guvernului va fi pusă în aplicare corect”, a spus Bălan, care a mai menţionat că guvernarea PDL e decontată şi de prestaţia directorilor din instituţiile deconcentrate.


Intră acum și în grupul de