Gheorghe Șoldan, la Gura Humorului: De 16 ani oamenii s-au ales doar cu poveștile și cozile kilometrice de mașini, mai ales în sezonul estival și de sărbători


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost, duminică, din nou la Gura Humorului unde împreună cu medicul Gelu Duprii, candidatul PSD pentru funcția de primar, a discutat cu sute de humoreni și a constatat că sunt aceleași probleme, deloc puține și nu de azi, de ieri.

„Oamenii sunt nemulțumiți de curățenia din oraș, de lipsa locurilor de muncă, de birocrația din primărie, de spitalul orășenesc, de unde mai toate urgențele se trimit la Suceava, de faptul că sunt încă drumuri de pământ sau zone de case fără apă și canalizare, unde gazul pare un lux. Șoseaua de centură? O poveste spusă de 16 ani de același politician. S-au ales doar cu poveștile și cozile kilometrice de mașini, mai ales în sezonul estival și de sărbători. Turiștii? Sunt “puhoaie” doar în articolele din mass-media locală în care administrația județeană numără și firele de iarbă din jurul unităților de cazare”, spune Gheorghe Șoldan.

El adaugă că realitatea, conform statisticilor oficiale, arată că un turist nu stă mai mult de două nopți în județul Suceava, iar utilizarea capacității de cazare este de doar 28%.

„Oameni buni, este nevoie de o schimbare! La Humor s-au făcut unele investiții, dar administrația locală și-a pierdut motivația și viziunea. Iar la județ este precum povestea cu centura. Doar vorbe. Aproximativ aceleași, din patru în patru ani. În zeci de localități, oamenii încă aduc apă cu găleata și cară butelia în spate, în timp ce președintele Consiliului Județean ia cu copy-paste fotografii cu autostrăzi de pe internet să-și pună pe bannere”, a arătat Gheorghe Șoldan.

El a îndemnat humorenii ca în data de 9 iunie să iasă la vot, fiind cel mai important pas pentru a schimba administrația la Primăria Gura Humorului și la Consiliul Județean.

„Venim cu o echipă tânără, cu viziune, determinare, proiecte concrete și dorința de a ne apuca de treabă. Că povești ați tot auzit și, zău, la capitolul ăsta, recunoaștem, nu-i întrecem”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de