Lucian Harsovschi ar trebui sa isi vada de „pastoritul gunoaielor si a cainilor vagabonzi din municipiul Suceava” (DREPT LA REPLICA)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană TSD Suceava salută revenirea în viaţa politică suceveană a d-lui Lucian Harşovschi, fapt ce s-a produs credem noi după ce a luat lumină de la delegaţia Organizaţiei Naţionale de Tineret a Partidului Noul Azerbaidjan.

După ce 3 ani de zile a fost orb si/sau mut şi nu l-am văzut să se delimiteze în niciun fel de politica complet haotică si anti-umană a guvernului Boc, la tăierile de pensii si salarii, la creşterea TVA sau mai nou faţă de declaraţiile surprinzătoare şi care chiar aduc atingeri intereselor României făcute în ultima perioadă de Traian Băsescu, dl. H a avut o revelaţie.

O ceaţă densă portocalie se pune pe ochii dumnealui şi atunci când personaje pe care ni le menţionează ca exemplu negativ – Michy Spaga, (Şerban Mihăilescu – UNPR) – sunt acum, colegii dumnealui la guvernarea României.

Poate ca înainte să fie scârbit peste măsură de ce vede peste gard ar trebui să privească mai întâi în curtea proprie, de ce nu, la omologul dumnealui, preşedintele organizaţiei OT PD-L Botoşani Marian Verenciuc trimis in judecată de procurorii DIICOT pentru proxenetism sau la implicarea lui EBA cu SIDA în scandaluri cu droguri şi sex, fapt ce a făcut obiectul tabloidelor anul trecut.

N-am văzut ca d-l Harsovschi să protesteze violent atunci când acuzată si dovedită de fraudă şi deturnare de fonduri a fost şefa dumnealui Monica Iacob Ridzi, preşedintele Organizaţiei Naţionale a tineretului PDL.

Desigur suntem îngrijoraţi că în raportul privind traficul de persoane al ambasadei SUA apar implicaţi politicieni români. D-l Harşovschi, însă dezinformează grav, deoarece în acest raport nu apar nume. Este mult mai probabil ca cei doi la care se face referire să fie deputaţii PD-L PETRU CALIAN si ADRIAN GURZAU trimişi în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi asocierea într-un grup infracţional organizat.

Nepricepând nimic din politică poate că mai bine ar fi să îşi vadă de propria organizaţie din ce in ce mai mica şi de păstoritul gunoaielor şi a câinilor vagabonzi din municipiu.

In calitatea de persoana publică pe care o are, ne aşteptăm ca domnul Harsovschi să fie mai responsabil in declaraţiile pe care le face. Să lase la o parte ipocrizia şi să evalueze limitele ridicolului la care a ajuns.

Lucian Galeş

Preşedintele TSD Suceava


Intră acum și în grupul de