Baseball – Campionatul National: Royals IGB Suceava se mentine pe locul secund si dupa cel de-al doilea turneu


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Roman s-a disputat cel de-al doilea turneu contând pentru Campionatul Naţional de Baseball seniori. După primul turneu formaţia suceveană Royals IGB se afla pe locul II la egalitate de puncte cu gruparea gazdă a celui de-al doilea turneu. LPS Roman.

În primul meci al competiţiei echipa suceveană a cedat cu 3-5 în disputa cu Giants Năsăud. Ambiţionaţi după această primă înfrângere, sportivii suceveni s-au mobilizat în disputa cu gruparea romaşcană şi s-au impus cu 7-5. Royals IGB Suceava a câştigat şi meciul cu Leaders Călăraşi cu 11-8, pentru ca în ultimul ei joc la turneul de la Roman să se recunoască învinsă cea mai bună formaţie de baseball din România, Atletico Alexandria.

„A fost un turneu bun pentru în care doar în primul meci am avut ceva probleme. Dacă şi în turneul al treilea la Campionatului Naţional vom realiza acelaşi bilanţ vom intra în posesia medaliilor de argint”, a declarat unul din jucătorii de bază ai echipei Royals IGB Suceava, Ciprian Fetcu.

Pentru gruparea suceveană în cel de-al doilea turneu al Campionatului Naţional de Baseball pentru seniori au evoluat: Ciprian Fetcu, Bogdan Opincariu, Andrei Lucaciu, Silviu Checheriţă, Andrei Curic, Mihai Solomon, Adrian Doroftei, Ciprian Doroftei, Sorin Slavic, Eduard Pîrvu, Claudiu Sandu şi Sorin Lungu.


Intră acum și în grupul de