Incendiere intentionata in localitatea Iacobeni. Autorul a dat foc unei masini, dar flacarile au distrus si patru magazii de lemne aflate in apropiere


Intră acum și în grupul de

Cearta dintre doi tineri din localitatea Iacobeni, judeţul Suceava, a mers atât de departe încât s-a ajuns la incendierea unui autoturism. Din nefericire flăcările s-au extins şi la patru magazii de lemne situate în imediata apropiere şi doar intervenţia pompierilor a făcut ca gestul de răzbunare să nu se transforme într-un adevărat pârjol.

Incidentul a avut loc sâmbătă noapte când la faţa locului s-au deplasat pompierii Detaşamentului Vatra Dornei însoţiţi de lucrători ai Postului de Poliţie din Iacobeni şi ai municipiului dornean.

La sosirea pompierilor, care au intervenit cu două autospeciale de stingere, ardeau autoturismul marca VW Vento şi patru magazii de lemne (maşina fiind parcată lângă una dintre ele), existând pericolul de propagare la alte şapte magazii şi la un bloc de locuinţe, situate în imediata apropiere.

După aproape două ore de luptă cu flăcările incendiul a fost lichidat dar focul a distrus în totalitate autovehiculul şi în proporţie de 50% cele patru magazii, valoarea totală a prejudiciului fiind de peste 20.000 de lei.

Cercetările efectuate de pompieri şi poliţişti au stabilit că totul a pornit de la aprinderea intenţionată a maşinii de către un tânăr de 25 de ani din localitate pe fondul unei stări conflictuale mai vechi avute de acesta cu proprietarul autoturismului.

“În cauză, poliţiştii continuă cerectările faţă de autor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, după cum a transmis Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de