Sediul Organizatiei Municipale a PDL Suceava, vandalizat de hoti


Intră acum și în grupul de

Clădirea în care Organizaţia Municipală a PDL Suceava încearcă să-şi amenajeze noul sediu a fost vandalizat în uma cu cateva zile.

Este vorba despre construcţia în care până anul trecut a funcţionat o Grădiniţa de pe Aleea Trandafirilor, în apropierea Centrului Comercial Bucovina.

Hoţii au fost observaţi de o persoană aflată în apropierea edificiului şi a sesizat o patrulă de siguranţă publică mixtă poliție-jandarmi care îşi derula activitatea pe raza municipiului Suceava, că “din fosta grădiniţă de pe Aleea Trandafirilor, au fost sustrase mai multe calorifere care au fost încărcate într-un autoturism”.

“Echipajul deplasat la fața locului, a depistat un autoturism înmatriculat în Bulgaria lângă care se aflau trei persoane de sex masculine având vârstele cuprinse între 49 şi 56 de ani, toţi din municipiul Suceava, şi o a patra persoană, care la vederea patrulei a fugit, stabilindu-se că, este vorba despre un bărbat de 49 de ani din aceeaşi localitate” ne-a confirmat Biroul de presă al IPJ Suceava.

În urma verificării mijlocului de transport , în autoturism au fost identificate două centrale termice despre care una dintre persoanele rămase la faţa locului a declarat că le-a cumpărat de la bărbatul care a fugit cu suma de 200 lei.

Cercetările au stabilit că acestea au fost sustrase din clădirea fostei grădiniţe iar în urma măsurilor întreprinse au fost identificate şi recuperate și 11 calorifere din tablă, care au fost furate tot din interiorul aceluiaşi imobil prejudiciul estimat de partea vătămată ridicându-se la valoarea de aproximativ la 10.000 lei.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și se continuă activitățile de căutate și identificare a autorului faptei”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de