Ploile abundente din weekend nu au facut pagube insemnate in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni nu au fost nevoiţi să intervină de prea multe ori pentru a diminua cuantumul pagubelor provocate de intemperiile naturii deoarece ajutorul acestora a fost solicitat doar de două ori.

În ciuda cantităţilor importante de precipitaţii căzute pe raza judeţului Suceava, doar în două situaţii a fost necesară intervenţia echipajelor ISU pentru evacuarea apei din subsolurile unor clădiri provenită din infiltraţii.

Prima acţiune a fost derulată de Detaşamentul de pompieri Suceava, la o societate comercială din municipiul reşedinţă de judeţ, situată pe strada Curtea Domnească.

Cu ajutorul unei motopompe, militarii au evacuat apa provenită din infiltraţiile din fundaţie şi care avea o adâncime de 1,5 metri, adunată în casa liftului.

Ce-a de-a doua intervenţie pentru evacuarea apei a avut loc la o pensiune din Gura Humorului, str. Voroneţ. Pompierii, cu ajutorul unei motopompe, au evacuat apa provenită din infiltraţii, din subsolul pensiunii, de pe o suprafaţă de 250 metri pătraţi şi o adâncime de 0,5 metri.

Până acum în judeţul Suceava, pe parcursul anului 2011, nu au fost semnalate inundaţii provocate de ploile care s-au abătut în nordul ţării.


Intră acum și în grupul de