Weekend plin de violenta in judetul Suceava. Trei persoane au ajuns in stare grava la spital iar un barbat a murit injunghiat cu un cutit


Intră acum și în grupul de

Majoritatea agresiunilor au avut loc pe parcursul zilei şi a nopţii de sâmbătă. În urma a trei dintre ele un numar de trei persoane au ajuns pe patul de spital iar o altă persoană de sex masculin a murit după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de vecinul său.

Două dintre persoanele spitalizate sunt tineri cu vârsta de 19 şi respective 24 de ani, din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava. Aceştia au fost bătuţi de un localnic de 19 ani, sâmbătă noapte în timp ce se deplasau către domiciliu.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, aparent victimele au fost bătute fără nici un motiv în timp ce se aflau pe strada Pleşeşti Gane din Fălticeni. Cert este că ambele persoane au fost transportate la Spitalul municipal cu ajutorul unui echipaj aparţinând Serviciului de Ambulanţă unde din cauza leziunilor suferite au rămas internaţi.

În aceeaşi unitate sanitară a ajuns pe parcursul nopţii, în comă de gradul III, şi un bărbat de 39 de ani din localitatea Calafindeşti, judeţul Suceava, care ulterior a fost transferat către Spitalul Judeţean Suceava pentru a fi operat deoarece în urma loviturilor primite viaţa îi era pusă în pericol.

Ancheta derulată de poliţişti a stabilit că omul este angajat la o stână amplasată pe raza comunei Calafindești, în zona localității Botoșănița Mare. Aici, în după-amiaza aceleaşi zile, în urma unui conflict spontan, a fost lovit cu o bâtă în zona capului de către un băiat de 16 ani, din localitate, cioban la aceeaşi stână.

“Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă. Cazul va fi soluţionat procedural după examinarea medico legală a victimei” a adăugat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Din păcate în urma altercaţiilor a fost înregistrat şi un deces. Incidentul a avut loc în Vereşti unde doi vecini, de 50 şi 62 de ani, s-au luat la bătaie în timp ce se aflau în curtea părinţilor autorului crimei.

“Din cercetările efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și de echipa operativă a rezultat faptul că, pe fondul unei stări conflictuale, B.Viorel i-a aplicat două lovituri de cuțit lui R.Dumitru, în zona toracelui, în timp ce se aflau în curtea comună a locuinței lor, de pe raza comunei Verești, lovituri ce au provocat decesul victimei” ne-au comunicat surse judiciare.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, faţă de autor fiind luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ai fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de