Calificativul „Nesatisfacator” va inlocui din functie secretari de stat, sefi de agentii si de companii numiti de PDL


Intră acum și în grupul de

„Bine”, „Satisfăcător” şi „Nesatisfăcător” sunt calificativele cu care vor fi notaţi, în cadrul procesului de evaluare care a început deja, secretarii de stat, şefii de agenţii şi companii numiţi de PDL, a declarat miercuri prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur. El a explicat că aceştia îşi vor face o autoevaluare, urmând să răspundă unui set de întrebări, după care comisia din PDL care se ocupă cu această evaluare va purta discuţii cu aceştia strict pe latura profesională.

Potrivit lui Flutur, interviurile cu cei ce vor fi evaluaţi vor fi făcute timp de o săptămână începând cu 18 iulie, iar la punctajul evaluării va contribui şi poziţia miniştrilor în subordinea cărora lucrează respectivele persoane. Flutur a spus că aceştia vor fi notaţi cu calificativele „Bine”, „Satisfăcător” şi „Nesatisfăcător”.

Cei cu calificativul „Nesatisfăcător” vor fi înlocuiţi în timp ce la cei cu calificativul „Satisfăcător” se va lua ulterior o decizie. „La satisfăcător înseamnă că te mai poţi îndrepta”, a spus Gheorghe Flutur. Întrebat de evaluarea miniştrilor, prim-vicepreşedintele PDL a spus că deocamdată se evaluează secretarii de stat, şefii de agenţii şi de companii.


Intră acum și în grupul de