Nechifor: ” Nici macar Gheorghe Flutur nu considera ca actualul Guvern ar putea avea un calificativ de <>”


Intră acum și în grupul de

Actuala guvernare a numit politic în funcţii de conducere oameni mediocri, nepregătiţi profesional, susţine liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că această guvernare a dus ţara în prăpastie şi nu a adus prosperitatea promisă românilor şi nu aduce nici măcar o brumă de speranţă că va putea fi mai bine. „Nici măcar Gheorghe Flutur nu consideră că ar putea avea un calificativ de << foarte bine >>. Din start, la evaluarea secretarilor de stat, Gheorghe Flutur nu spune că se pot da calificative de foarte bine, iar de excelent nici nu poate fi vorba”, a spus Nechifor, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PSD Suceava crede că aceste calificative sunt pentru evaluarea capacităţii persoanelor numite politic de a aduce bani pentru PDL şi în acest caz sunt justificate întrucât PDL consideră „că nici un şef de deconcentrată nu cotizează foarte bine”.

Totodată, Nechifor a spus că şi PSD va face o evaluare proprie a şefilor numiţi de PDL la instituţiile deconcentrate sau descentralizate şi că doreşte să consulte şi populaţia cu privire la performanţele administrative ale persoanelor numite politic de PDL în funcţii de conducere.

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că procesul de evaluare a secretarilor de stat, şefilor de agenţii şi companii numiţi de PDL a început, aceştia urmând să fie notaţi cu calificativele “bine”, “satisfăcător” şi “nesatisfăcător”. Cei cu calificativul “nesatisfăcător” vor fi înlocuiţi în timp ce la cei cu calificativul “satisfăcător” se va lua ulterior o decizie. “La satisfăcător înseamnă că te mai poţi îndrepta”, a spus Gheorghe Flutur. Întrebat de evaluarea miniştrilor, prim vicepreşedintele PDL a spus că deocamdată se evaluează secretarii de stat, şefii de agenţii şi de companii.


Intră acum și în grupul de