Coruptia este explicatia pentru starea proasta a drumurilor recent modernizate din judet, sustine PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„S-au făcut lucrări de proastă calitate cu recepţie prin proces-verbal ce ascund de fapt corupţia, fiind făcute cu bani mulţi dar nu rezistă”, este de părere preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, vizavi de starea proastă a drumurilor din judeţ, la puţin timp după ce au fost modernizate.

Liderul social-democraţilor suceveni a exemplificat cu DN 17, care, deşi nu are un an de la inaugurare, sunt deja porţiuni cu gropi şi porţiuni impracticabile, care ar trebui refăcute de constructor întrucât drumul este în garanţie.

Nechifor consideră că starea drumurilor din judeţ necesită investiţii urgente şi calitate în execuţie şi atenţie din partea executantului şi autorităţilor.

Totodată, preşedintele PSD Suceava a mai spus că şi firma CJ Suceava, Drumuri şi Poduri SA, care se preocupa de starea drumurilor, a fost adusă în stare de insolvenţă şi va fi vândută pe bucăţi, arătând că este vorba de active şi de spaţii de producţie ce acoperă foarte bine întreg judeţul.

El consideră că insolvenţa firmei de drumuri şi poduri a CJ Suceava este „o crimă economică” pentru că o societate foarte importantă este închisă pentru ca lucrările în domeniu să fie atribuite altor firme.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că PSD este la faza de simpozion şi că opoziţia la Suceava este necoaptă.

„Mi se pare că opoziţia din Suceava are mare nevoie de ajutor. Nu este coaptă. Nu vine cu teme de maturitate. Ei o tot ţin lângă, ca soldatul vietnamez”, a spus Flutur. El şi-a exprimat încrederea că soarele acestei veri va permite ca opoziţia suceveană să se coacă.


Intră acum și în grupul de