Sapte din cele opt comisii de specialitate ale PDL Suceava au structuri de conducere noi


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană a PDL Suceava are trei noi secretari executivi, după ce Biroul Permanent Judeţean al PD-L a validat în cadrul şedinţei de joi, structurile de conducere în cazul a încă trei din cele opt comisii de specialitate care funcţionează la nivelul organizaţiei sucevene. Potrivit secretarului general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, fiecare comisie este condusă de un birou compus dintr-un preşedinte, trei vicepreşedinţi şi un secretar, conducerile celor trei comisii rezultând în urma alegerilor desfăşurate recent.

Astfel, Comisia de educaţie, cultură, cercetare, culte şi sport îl are ca preşedinte pe Mihai Vitcu, Comisia economică, finanţe, mediu de afaceri pe Dumitru Mihalescu, iar Comisia de agricultură şi dezvoltare rurală îl are ca preşedinte pe Mihai Flutur, cei trei preşedinţi devenind automat secretari executivi în Biroul Permanent Judeţean.

„Aceste comisii pe diferite domenii de activitate se vor de fapt nişte pepiniere care vor alimenta rezerva de cadre ale partidului. De aici vor fi selectaţi oamenii care vor implementa programul de guvernare al partidului, dar şi principalii comunicatori ai partidului pe domeniile de activitate respective. Încercăm ca şi comunicarea pe linia activităţii politice şi a actului de guvernare să fie mai corectă şi mai profesio nalizată”, a explicat Bălan, arătând că singura comisie la care urmează să fie aleasă structura de conducere este Comisia de sănătate, după ce luna trecută, Biroul Permanent al PDL Suceava a validat structurile de conducere ale patru din cele opt comisii.

La nivelul organizaţiei judeţene a PD-L mai funcţionează Comisia de administraţie, ordine publică, siguranţă naţională, dezvoltare locală şi regională Comisia de muncă şi protecţie socială, Comisia de politică externă, justiţie şi drepturi cetăţeneşti şi Comisia de infrastructură, energie şi mediu.


Intră acum și în grupul de