Catalin Nechifor: „Incalzit de la scandalul focoaselor, Gheorghe Flutur are chef de harjoneala politica” (COMUNICAT DE PRESA)


Intră acum și în grupul de

Reacţia PSD Suceava la declaraţiile făcute marţi de preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, cum că sondajele efectuate de USL Suceava nu reprezintă decât etnobotanice de campanie, nu a întârziat să apară. Liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a transmis următorul comunicat de presă:

“După ce guvernul pe care îl reprezintă partidul lui Gheorghe Flutur a făcut înconjurul mapamondului cu furtul focoaselor militare, după ce absorbția fondurilor europene este cea mai scăzută dintre toate țările membre UE, pedeliștii nu mai pot de grija opoziției și de intențiile de vot ale românilor.

Mai mult, Gheorghe Flutur s-a încălzit probabil de la scandalul focoaselor și vorbește despre funie în casa spânzuratului, pentru că, fără să fie întrebat, el pomenește despre etnobotanicele pe care PDL-ul pe care îl reprezintă, împreună cu Elena Băsescu le-au adus, ca un cadou otrăvit, în viața copiilor românilor. Ca orice pedelist care se respectă, Flutur are chef de hârjoneală politică, și în loc să se ocupe de treburile administrative pentru care este plătit din bani publici, se arată mai preocupat de cum să modifice harta administrativă a țării, de cum să își construiască voievodate pentru el și camarila sa de pârcălabi, stolnici și alți dregători portocalii.

PDL demonstrează din nou că a uitat complet de români, sunt preocupați exclusiv de cum să își împartă prada guvernamentală, și de aceea îl invităm să ne însoțească printre oamenii simpli care au decis, încă, să mai trăiască în România. Judecata poporului nu este departe și măcar acum în ultimul ceas ar trebui să își ceară scuze românilor pentru faptul că au adus economia în prăpastie și au scăzut atât de mult nivelul de trai al românilor”.


Intră acum și în grupul de