Ovidiu Dontu: „Suceava e un oras cu fundul in sus, unde se nascocesc investitii pentru clientela portocalie”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Ovidiu Donţu, preşedinte executiv al PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Statul minimal dorit de Basescu si PDL e unul atrofiat, muribund si captiv. Actuala putere îşi doreşte să aibă un stat care se retrage din viaţa socială. Ţinta USL în următorii 4 ani este crearea a 1 milion de locuri de muncă. Guvernarea Boc a creat 1 milion de şomeri. Nu avem de muncă pentru că Guvernul nu ajută mediul economic.

Solicităm deblocarea posturilor pentru tinerii absolvenţi la încadrare, reducerea CAS, scutirea de taxe pentru noii angajaţi şi zero contribuţii pentru noi locuri.

Suceava e un oraş cu fundul în sus, unde se născocesc investiţii pentru clientela portocalie. Risipa banului public a atins actualmente cote alarmante.

Serviciile de salubritate s-au scumpit cu 40%, iar calitatea serviciilor e la fel de proastă. Străzile în oraş sunt ca după bombardament. Până să se investească în canalizarea din faţa Primăriei, aceasta funcţiona. De când s-a implicat Lungu, când plouă, sunt munţi de apă în faţa Primăriei.

Să nu uităm că 800 de miliarde s-au furat de la Termica. Jegul, jaful şi jalea au cuprins oraşul. Acum Lungu loveşte din nou şi vrea să schimbe iluminatul.

Considerăm că sucevenii vor plăti din nou pentru săpăturile care se fac acum. Solicităm public stoparea risipei banului public în Suceava”.


Intră acum și în grupul de