Catalin Nechifor anunta schimbarea FALSA la fata a PDL. Social-democratul este convins ca PDL va renunta la PORTOCALIU


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că folosirea culorii verzi de candidatul PDL în campania electorală din judeţul Neamţ, în loc de cea portocalie, nu demonstrează altceva decât că democrat-liberalii se pregătesc să-şi schimbe cameleonic înfăţişarea, motivul fiind apropierea momentului când vor trebui sa facă decontarea guvernării dezastruoase.

Cătălin Nechifor a explicat într-o conferinţă de presă că din cei 21 de ani scurşi de la Revoluţie, PD (actualmente in varianta PD-L) a guvernat 11 ani, sub diferite forme, şi sub diferite sigle şi că, întotdeauna a evitat să deconteze guvernările din care a făcut parte, găsind vinovaţi celelalte partide.

„Românii nu mai înghit portocaliul, iar PDL se gândeşte să intre în alegeri cu o altă faţă, să încerce să dea vina pe alt partid”, a spus liderul PSD Suceava.
Parlamentarul sucevean a reamintit că PD a făcut parte din guvernarea CDR când se numea USD, a guvernat alături de PNL în Alianţa D.A., şapte luni a guvernat împreună cu PSD, iar acum guvernează sub sigla PDL.

„Când a fost vorba de decontare politică a guvernării şi-a schimbat înfăţişarea, brand-ul, culoarea politică”, a spus Nechifor care consideră că este „o schimbare falsă la faţă”.

El nu a exclus ca PDL să-şi schimbe din nou denumirea pentru a evita decontul politic al guvernării.

Nechifor a mai spus la final că folosirea culorii verzi de candidatul PDL în alegerile din judeţul Neamţ nu este surprinzătoare şi a remarcat că la toate proiectele lansate de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în judeţ se foloseşte culoarea verde.


Intră acum și în grupul de