„Baronii PDL fura banii publici, iar dupa aceea isi platesc datoriile in alegeri”, sustine purtatorul de cuvant al PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

PDL nu are niciun scrupul in a face orice pentru a castiga alegerile, pentru ca PDL nu mai reprezinta un partid, ci o increngatura de oameni legati de interese, de bani, de afacerile pe care multi dintre ei le au cu statul.

Aceasta caracatita s-a intins in institutiile statului, pe care le-a facut prizoniere. De aceea, reactiile institutiilor la ceea ce face PDL sunt fie foarte slabe, fie inexistente.
PDL va face orice pentru a castiga alegerile: va fura, va cumpara, va santaja, pentru ca tuturor celor care conteaza in PDL le este frica de pierderea puterii. Ei stiu ca trebuie sa plateasca pentru ce au facut in acesti ani.

Ce s-a intamplat la alegerile de ieri este o dovada indubitabila a acestui fapt.
Votantii au fost dusi la urne cu autobuzele, in actiuni finantate de Gheorghe Stefan si Culita Tarata. Aceasta actiune a fost finantata din banii obtinuti din afacerile oneroase cu energie, Gheoghe Stefan, sau din facilitatea de catre putere a celor din domeniul agricol – Culita Tarata.

Baronii PDL fura banii publici, iar dupa aceea isi platesc datoriile in alegeri. Puterea nu are in toata tara un Pinalti care fura atat. In restul tarii, unde lupta e ceva mai corecta, nimic nu poate opri USL.

Acest lucru s-a vazut la Maramures, unde victoria ar fi fost si mai clara, daca candidatul ecologist nu ar fi fost aruncat in lupta electorala pentru a lua voturi de la USL.

Dar chiar si la Maramures au incercat sa fure. In Comunele Copalnic, Manastur, Cernesti si altele din Maramures s-au dat vineri pachete si bani, pentru a se vota in favoarea candidatului PDL.

Noi nu suntem ca ei. Noi n-am dat spaga electorala si n-am vrut sa furam. Noi vrem democratie, nu vrem o astfel de tara. Si, daca nu facem cu totii schimbarea, nu vom mai avea libertate in Romania.

Formarea USL i-a deranjat enorm. Am captat imediat sprijinul romanilor, si am devenit o amenintare. Era clar ca noi suntem favoriti sa castigam alegerile.
Din cauza asta, au declansat un imens mecanism de frauda, de propaganda si de control, cu toate autoritatile statului. Pe zi ce trece, PDL transforma Romania dintr-un stat democratic intr-o feuda medievala.

Purtator de cuvant Organizatia Judeteana PSD Suceava

Prof. Ovidiu Milici


Intră acum și în grupul de