Investitii noi in complexul sportiv „Areni”


Intră acum și în grupul de

Primăria Municipiului Suceava împreună cu Clubul Sportiv Municipal fac eforturi pentru a asigura cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţilor sportive în complexul „Areni”. Primăria Municipiului a început asfaltarea străzii de acces în parcarea complexului sportiv, iar CSM Suceava a realizat o nouă poartă de acces aici.

„Investiţia noastră a avut ca scop protejarea obiectivelor cantină şi hotel, precum şi asigurarea accesului Ambulanţelor şi a maşinilor de pompieri la competiţiile sportive. Este ştiut faptul că în cadrul partidelor de fotbal sau a concursurilor atletice, acestea nu se pot desfăşura fără prezenţa asistenţei medicale sau a pompierilor”, a declarat directorul adjunct al CSM Suceava, Vasilică Băiţan.

CSM Suceava pune la dispoziţia doritorilor de mişcare din Suceava pista stadionului „Areni”. După un program afişat la intrarea în incintă, publicul are acces în toate zilele de luni până sâmbătă.

Pentru o bună desfăşurare a activităţilor sportive, gazdele au câteva rugăminţi pentru cei care doresc să folosească pista de atletism.

În primul rând, iubitorii sportului sucevean sunt rugaţi să respecte programul afişat. Sunt competiţii sportive oficiale în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică care au întâietate. În al doilea rând, CSM Suceava face apel la cei care aleargă pe pistă să nu facă acelaşi lucru şi pe gazon, gazon întreţinut cu mari eforturi de Primăria Municipiului. Ultima rugăminte este şi cea mai importantă.

Complexul „Areni” este un complex sportiv şi el este destinat celor care iubesc activitatea sportivă. Din acest motiv, cei care doresc să facă mişcare aici sunt rugaţi să se recupereze după deshidratare doar cu apă. Este absolut impropriu ca un aşezământ sportiv să fie confundat cu o terasă şi „neproductiv” ca după o repriză de efort organismul să fie „repornit” cu bere sau alte lichide.

Programul de acces al publicului pe pista stadionului „Areni” este următorul:

Luni – Vineri
Orele 13.00 – 16.00
Orele 19.00 – 21.00

Sâmbătă
Orele 13.00 -21.00 (în funcţie de eventualele evenimente sportive de week-end)

Duminică închis


Intră acum și în grupul de