PDL Suceava e pregatit sa mai bata o data PSD in alegerile locale. IOAN BALAN sustine ca partidul are in vizor castigarea a 70 de localitati din 114 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Îi sprijinim şi mergem până la capăt cu ei”, a declarat, marţi, secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, referitor la candidatura primarilor PDL din judeţul Suceava pentru un nou mandat. Potrivit lui Bălan, evaluarea candidaţilor pentru alegerile locale din 2012 a fost finalizată în judeţul Suceava, iar organizaţia a decis ca toţi primarii partidului, în număr de 50, aflaţi în funcţie, să candideze pentru un nou mandat.

Totodată, parlamentarul democrat-liberal a spus că PDL Suceava are discuţii şi cu alţi primari, din partea altor partide, care şi-au exprimat dorinţa de a candida la următoarele alegeri din partea PDL. El a precizat că este vorba de 20 de primari ai altor partide care vor candida din partea PDL şi că, în curând, aceştia vor anunţa public această intenţie.

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL a mai arătat că şi majoritatea consilierilor locali actuali vor fi desemnaţi candidaţi pentru un nou mandat, apreciind că 70 la sută dintre aceştia se vor regăsi pe listele electorale.

Întrebat de ce PDL Suceava încurajează traseismul politic, Bălan a arătat că respectivii sunt mai mult oameni de administraţie, profesionişti apreciaţi de comunităţile lor. „E mai comod pentru noi să avem un primar pe care cetăţenii îl vor, care a dovedit că face treabă”, a spus deputatul PDL.

Întrebat dacă PDL intenţionează comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, Bălan nu a infirmat, arătând însă că o astfel de decizie poate fi adoptată doar de coaliţia aflată la guvernare şi doar de PDL.


Intră acum și în grupul de