Ion Lungu: „Fiecare primar PDL trebuie sa vina sa dea raportul la sediul partidului. Eu cred ca mi-am facut datoria de primar” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarii democrat-liberali din judeţ vor trebui să-şi prezinte raportul de activitate la partid întrucât au candidat pe platforma PDL şi e corect să dea socoteală în faţa partidului, a declarat marţi primarul Sucevei, Ion Lungu, preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava. El a spus că în ceea ce îl priveşte, consideră că şi-a făcut datoria şi a îndeplinit peste 70 la sută din programul electoral.

„Eu cred că mi-am făcut datoria de primar şi am avut o bună colaborare cu grupurile de consilieri. Voi munci până în minutul 91 când vine fluierul arbitrului, iar sucevenii vor număra”, a spus Lungu. El a arătat că în programul său electoral a promis că Suceava va deveni un oraş european, iar prin proiectele cu finanţare UE, dar şi prin alte proiecte, cum ar fi şoseaua de centură, acest punct este aproape atins. În ceea ce priveşte Suceava-oraş turistic, el a menţionat că se derulează proiectele de reabilitare şi punere în valoare a Cetăţii de Scaun şi a Curţii Domneşti, apropierea de finalizare a lucrărilor la Catedrala ortodoxă, sau construcţia Dragomirna Golf Resort.

Lungu a mai spus că Suceava-oraş comercial, este un punct atins, municipiul fiind pe primul loc în ţară la suprafaţa de spaţii comerciale pe cap de locuitor, aceste spaţii comerciale aducând şi un plus de venituri municipalităţii. El a mai declarat că un obiectiv al său care urmează să se contureze în perioada următoare este Suceava-oraş industrial.

Lungu crede că investiţia Adrem Invest în termoficare va determina ca zona actualei centrale electrotermice să devină noua zonă industrială şi mizează că investitorii vor veni la Suceava şi când va fi funcţională zona de tip metropolitan.

Totodată, liderul organizaţiei municipale Suceava a PDL consideră că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu va avea probleme în câştigarea unui nou mandat de preşedinte al CJ. Potrivit lui Lungu, sondajele de opinie prezentate de USL în care candidatul USL pentru preşedinţia CJ Suceava s-ar afla în intenţiile de vot cu un procent în spatele actualului preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu sunt făcute profesionist şi nu au relevanţă. „Cred că Gheorghe Flutur are maturitate politică şi nu se uită la sondajele de opinie. Sunt convins că Gheorghe Flutur nu va avea probleme în câştigarea unui nou mandat la Consiliul Judeţean”, a conchis primarul Sucevei.


Intră acum și în grupul de