Consilierul liberal Corneliu Vornicu sustine ca primarul Lungu nu si-a tinut promisiunile electorale facute in 2008 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei a uitat de promisiunile făcute înainte de preluarea celui de-al doilea mandat, este de părere consilierul local al PNL Suceava, Corneliu Vornicu, contrazicându-l astfel pe şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, care în urmă cu două zile, a anunţat că şi-a îndeplinit 70% din platforma electorală pe care a prezentat-o în campania din 2008.

„Aşa-zisul program de administraţie a municipiului Suceava pe care l-a prezentat în 2008 avea ca temă principală << Suceava – oraş de nivel european >>. Unde e acel oraş de nivel european domnule Lungu? Nivelul european înseamnă asfaltarea cu pavele a străzilor sau oprirea apei calde pentru o lună în plină vară?”, a declarat alesul municipal liberal.

Potrivit lui Vornicu, în momentul de faţă, în Suceava, au dispărut aproape în totalitate activităţile industriale. „Zona industrială nu a fost decât un pont imobiliar, fiind practic rasă de pe harta Sucevei, iar în locul lor apărând mall-uri şi spaţii comerciale, în care se cheltuiesc banii, nu se produc”, susţine Vornicu.

Consilierul local liberal a mai precizat că dacă Suceava ocupă primul loc pe ţară la suprafaţa de spaţii comerciale pe cap de locuitor, în acelaşi timp este pe ultimele locuri la nivel naţional în ceea ce priveşte Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, iar salariul mediu net este aproape cel mai mic din ţară.

În opinia lui Vornicu, înfiinţarea unei noi societăţi de termoficare nu poate fi considerată o dezvoltare industrială, în condiţiile în care urmează să fie închisă actuala societate a Consiliului Local, SC Termica SA.


Intră acum și în grupul de