Flutur se declara pentru infiintarea Miscarii Populare. Liderul democrat-liberal considera ca si PNL poate fi eligibil intr-o discutie cu PDL (VIDEO)

Prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur susţine înfiinţarea unei Mişcări Populare întrucât consideră că PDL are o obligație morală să fie un catalizator al unui pol de dreapta, al unui pol popular. ”Trebuie să facem pași în acest demers, fie că se va numi pol popular sau Mișcare Populară, să se contrapună mișcării populiste socialiste, mișcării de stânga din România”, a declarat Flutur, la Vicovu de Jos.

El este de părere că din această Mișcare Populară pot face parte și alte forțe ce îmbrățișează reformarea și modernizarea statului și sprijină valorile de dreapta.

În acest sens, Flutur a apreciat că și PNL poate fi eligibil într-o discuție cu PDL, cu forțele de dreapta ce vor modernizarea României, dacă scapă din prizonieratul în care este acum în Alianța Socialistă. ”PNL este prizonierul PSD în Alianța Socialistă. PSD este gardianul, iar celălalt este trimis pe front”, a spus prim-vicepreședintele PDL.

Întrebat dacă PDL poartă discuții cu PNL în acest sens, Flutur a spus că discuțiile sunt purtate cu electoratul PNL. ”Discutăm cu electoratul PNL și se discută foarte serios pentru că înțelege că poate fi alături de noi”, a conchis Gheorghe Flutur.