FLUTUR ii ispiteste pe liberali cu posibila infiintare a Polului de Dreapa in Romania (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, care ocupă şi funcţia de prim-vicepreeşdinte al partidului la nivel naţional a făcut un apel către „liberalii adevăraţi” şi le-a explicat că trebuie să se alăture polului de dreapta în care PDL va fi nucleul. Gheorghe Flutur a spus că se aşteaptă ca o asemenea mişcare a liberalilor să pornească de la baza PNL şi nu de la liderii care „s-au închis în birou cu ştampila partidului”.

Gheorghe Flutur a spus în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava care a avut loc sâmbătă la Suceava că în prezent se discută despre un pol de dreapta, de o mişcare de dreapta populară şi că el consideră că PDL trebuie să fie nucleul şi liantul care să coaguleze toate forţele de dreapta.

„Nucleul (mişcării n.r.) să fie PDL. Noi ne-am asumat valorile de dreapta şi centru-dreapta şi trebuie să chemăm aici şi societatea civilă şi alte formaţiuni politice să luptăm într-o mişcare populară împotriva unei mişcări populiste de stânga”, a spus Flutur.

El a îndemnat membrii PDL să spună electoratului liberal că PSD a pus căpăstru liberalismului şi l-a lăsat chel de principii.

„Ce liberalism de cumetrie o să facă, în Piaţa „Victoria Socialismului”, Antonescu cu Ponta? Liberalii adevăraţi trebuie să vină alături de noi, lângă PDL şi lângă forţele de dreapta pentru modernizare”, a mai spus Flutur.

El a mai arătat că o comasare a forţelor de dreapta, o construcţie pe dreapta eşicherului politic trebuie să pornească de jos în sus.

„Baza trebuie să spună şi nu unii lideri care s-au încuiat cu ştampila şi cu poza Brătienilor nu ştiu pentru cât timp în nişte birouri”, a spus Gheorghe Flutur.

În ultima perioadă se vorbeşte tot mai insistent în mediul politic despre înfiinţarea în jurul PDL a unei mişcări de centru-dreapta cel mai probabil sub titulatura “Mişcarea Populară”. De altfel, realizarea acesteia este susţinută tot mai ferm şi prin declaraţii oficiale de către numeroşi lideri PDL.


Intră acum și în grupul de