CSU II Suceava debuteaza cu dreptul in actulaul sezon competitional si castiga primul meci la Iasi


Intră acum și în grupul de

În prima etapă a seriei A a Diviziei A de handbal masculin CSU II Suceava a evoluat pe terenul grupării Poli Iaşi. La capătul unui meci în care s-au marcat multe goluri, sucevenii s-au impus cu 39-33 (19-15).

Echipa a doua a Universităţii Suceava a evoluat aproximativ în aceeaşi componenţă ca anul trecut, lucru care s-a văzut, omogenitatea oaspeţilor fiind superioară celei a ieşenilor. De remarcat că 25 din cele 39 de goluri ale sucevenilor au fost marcate de Ţigănaşu (13) şi Bahan (12).

„Partida a fost echilibrată timp de un sfert de oră, scorul fiind în acel moment 8-8. De atunci şi până la final am condus tot timpul, diferenţa de scor fiind una variabilă. Nu s-a pus problema învingătoarei în disputa cu Poli Iaşi, sportivii noştri arătând dorinţă de victorie şi pregătire superioară. Este un început bun de campionat pentru noi şi sper să continuăm în acelaşi fel” a declarat antrenorul echipei CSU II Suceava, Răzvan Bernicu.

CSU II Suceava: Drăghici, Nedelcu – Ţigănaşu (13), Bahan (12), Târzioru, Vele, Camilar (1). Aldica, Şerban Matei (1), Zmeu (6), Buga (4), Petrea (2).


Intră acum și în grupul de