Harsovschi: „Deoarece <>, este posibil ca unii primari PSD sa fi plecat inainte ca putregaiul sa ajunga pana la ei”


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

În urma ultimelor declaraţii ale tânărului preşedinte al PSD Suceava, care a reclamat în presă furtul unor primari, Organizaţia Judeţeană de Tineret a PDL Suceava doreşte să-l ajute cu nişte sugestii şi informaţii care ar putea contribui la maturizarea sa politică:

– primarii nu sunt obiecte care să poată fi furate, ei sunt oameni care vin alături de cei care au demonstrat că pot munci pentru binele comunităţilor care i-au ales. Dacă domnul Nechifor ar fi ţinut cont de acest aspect, iar partidul său nu ar fi votat împortiva refacerii unor drumuri vitale pentru locuitorii unor comune, cum ar fi Ipoteşti sau Dolhasca, edilii acestor comune nu ar fi fost puşi să aleagă între interesele înguste de partid ale PSD şi nevoile legitime ale proprului electorat, şi ar mai fi răbdat să fie colegi de partid cu domnul Nechifor;

– există un proverb românesc, care zice: “Spune-mi cu cine te însotesti ca să-ţi spun cine eşti“. Probabil unii membri ai PSD, printre care şi primarii pierduţi de dl. Nechifor, nu au mai dorit ca imaginea lor să fie asociată cu aceea a unor lideri demagogi şi obişnuiţi să piardă, care nu sunt capabili să facă politică în mod constructiv. Credem că preşedintele PSD ar trebui să se întrebe cât vor mai suporta social democraţii din Suceava să-l vadă criticând tot ceea ce se face în judeţ, fără a propune niciodată soluţii constructive;

– deoarece „peştele de la cap se împute”, este posibil ca unii primari PSD să fi plecat înainte ca putregaiul să ajungă până la ei. Aceştia stiu cât de slab este PSD-ul la Suceava şi nu doresc să se prezinte la următoarele alegeri alături de acest partid măcinat de demagogie.

În speranţa că aceste sfaturi vor contribui la maturizarea politică a tânărului lider social democrat, OT-PDL îşi exprimă speranţa că va exista şi la Suceava o opoziţie reală şi constructivă.

Preşedinte OT PDL Suceava
Lucian Harşovschi


Intră acum și în grupul de