Nechifor: „Il asteptam pe Flutur in munti, dar nu cu placinte poale in brau” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Electoratul din zona de munte vrea să-i ceară socoteală lui Gheorghe Flutur pentru promisiunile neonorate din campania electorală când a promis abator, subvenţii şi că vor trăi bine, a declarat joi liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. El a spus că îl aşteaptă pe Gheorghe Flutur în munţi pentru bătălia electorală, după ce sâmbătă, în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur i-a invitat pe lideri USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, să vină în munţi să se bată electoral.

“Dacă tot le e aşa dor de Suceava îi aştept pe amândoi să candideze. Şi pe Ponta şi pe Antonescu. Ei doi şi cu mine, îi aştept în munţi să ne luptăm electoral”, a spus Flutur menţionând că liderii USL vor să câştige alegerile în Suceava pentru a-şi pune la răcit vinul şi berea în izvoarele de munte.

Liderul social-democraţilor suceveni a ţinut să precizeze că el este un muntean, născut în Vatra Dornei şi nu din zona de şes, ca Gheorghe Flutur, care este din Botoşana. „Gheorghe Flutur e născut în Botoşana. Ce treabă are cu muntele? Eu sunt acasă în munţi, sunt muntean pentru că sunt născut la Vatra Dornei. Îl aştept şi eu şi îl aşteaptă şi sucevenii din zona de munte, dar nu cu plăcinte poale în brâu”, a spus Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că Gheorghe Flutur a avut „mesaje jignitoare” la adresa liderului PSD Victor Ponta întrucât la sărbătoarea religioasă de la mănăstirea Putna, liderul social-democrat a fost înconjurat de oameni care făceau coadă pentru autografe şi fotografii, în timp ce pe Gheorghe Flutur l-au ignorat. „Nu a existat nicio adresare necuviincioasă”, a spus Nechifor.

Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, că programul de guvernare pe care îl prezintă PSD este reprezentat doar de “înjurături” şi a făcut referire la criticile pe care i le-a adus Victor Ponta când a venit la Putna, la hramul mănăstirii. “Vii în Bucovina şi înjuri? Asta e strategia lor electorală. Noi am fost prea buni şi am întors şi celălalt obraz. Victoraş, stai cuminte! Avem ac de cojoc, dar noi suntem ocupaţi cu administraţia locală. Eu am crezut şi afişa aşa băiatul acesta tânăr un stalinism de Bucureşti, dar a devenit un tânăr satanist. Vii şi înjuri la biserică? Oamenii vor taxa asta, nu acceptă aceste mizerii”, a afirmat prim-vicepreşedintele PDL în cadrul CJC al PDL Suceava.


Intră acum și în grupul de