Noi membri in PSD Suceava. Vezi aici cine sunt acestia (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava are, începând de joi, membri noi, după ce în organizaţia suceveană a formaţiunii social-democrate au decis să se înscrie fostul primar al tinerilor din municipiul Suceava din 2007, doi membri ai consiliului local al tinerilor şi un fost lider al societăţii civile din municipiu.

Alexandru Poenaru, care a fost ales primar al tinerilor din municipiul Suceava în 2007, în prezent student în anul II la Managementul afacerilor la Universitatea din Iaşi a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că a decis să se înscrie în PSD întrucât vrea să se implice în viaţa politică şi nu mai suportă să fie înjosit de actuala guvernare.

Un fost membru al consiliului local al tinerilor din Suceava, Ioana Voroniuc, studentă la Drept şi la Psihologie la Universitatea din Cluj Napoca, a declarat că se implică în politică pentru că, după terminarea studiilor, vrea să se întoarcă în Suceava, oraş care să-i poată oferi mai multe. Ea a arătat că doreşte ca valoarea tinerilor să fie respectată şi că nu crede că exemple de urmat sunt tinerii fără educaţie, dar care provin din familii bogate.

În PSD Suceava s-a mai înscris, joi, şi un fost lider al societăţii civile din municipiu, Cornel Grosar, care a coordonat timp de 15 ani diverse acţiuni umanitare şi sociale. El a spus că a decis să se implice în politică opinând că doreşte mai mult decât oferă în prezent actuala administraţie. „Nu vreau să trăiesc într-o rezervaţie să mă îmbrac în costum naţional ca să fac frumos în faţa celor ce ne vizitează”, a spus Grosar. El a arătat că nu doreşte doar „Hora Gospodarului”, ci că, la Suceava, este nevoie şi de cultură, de teatru sau de muzică clasică, jazz, rock sau folk.


Intră acum și în grupul de