Flutur a semnat un proiect de 500.000 de euro pentru crearea Centrului National de Promovare si Informare Turistica Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un Centru Naţional de Promovare şi Informare Turistică urmează să fie înfiinţat până la finele acestui an, în centrul municipiului Suceava, în cadrul unui proiect în valoare de aproape 500.000 de euro, finanţat prin POR, Axa 5, Dezvoltarea infrastructurii turistice.

Contractul de execuţie pentru acest centru, singurul de acest fel din judeţele Moldovei, a fost semnat joi, de şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. El a spus într-o conferinţă de presă că acest centru de informare turistică va intra în parteneriat cu centrele locale de informare turistică din judeţ, fiind „kilometrul zero” pentru cei care vin să viziteze judeţul.

„Intenţia noastră este să lucrăm coordonat şi integrat ca să facem o reclamă cât mai bună judeţului, dar vom prelua atribuţii de informare şi pentru alte judeţe din Moldova”, a precizat preşedintele CJ Suceava.

Centrul de la Suceava urmează să fie dotat cu instalaţii şi echipamente specifice centrelor de informare turistică, iar lucrările de construcţie vor fi finalizate la sfârşitul acestui an fiind făcute de firmele sucevene “Civica” şi “Loial”, care au câştigat licitaţia de execuţie.


Intră acum și în grupul de