Baisanu: „Ii inteleg pe primarii PNL care au fost prezenti la CJC al PDL Suceava. Presiunea asupra lor este foarte mare” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarii comunelor sucevene Dorneşti, Poieni Solca şi Horodniceni care au participat la finele săptămânii trecute la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava nu vor parasi PNL, susţine liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu, asigurând că aceştia vor candida din partea PNL la alegerile locale de anul viitor.

Preşedintele PNL Suceava a declarat, într-o conferinţă de presă, că cei trei edili liberali au discutat cu el înainte de a merge la acea întâlnire a PD-L şi i-au spus că dacă nu vor fi prezenţi acolo nu vor mai primi fonduri. “Vreau să spun că îi admir pe primarii PNL care nu s-au dus la acea şedinţă, iar pe cei care au fost îi înţeleg, pentru că presiunea asupra lor este foarte mare. Oricum, eu le spun să se ducă, să ia fondurile pentru cetăţenii care i-au votat, dar ei rămân membri PNL şi vor lupta împotriva PD-L, aşa cum ne-am înţeles”, a subliniat Băişanu.


Intră acum și în grupul de