UNPR Suceava a participat la campania de ecologizare „Let’s Do It, Romania”


Intră acum și în grupul de

UNPR Suceava s-a alăturat, la finele săptămânii trecute, acţiunilor de igienizare a judeţului desfăşurate în cadrul campaniei naţionale “Let’s Do It, Romania”. Potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic, membrii organizaţiilor din Siret, Udeşti, Fălticeni, Drăgoieşti, au reuşit să strângă zeci de saci de gunoi din localităţile respective.

“Ei şi-au luat angajamentul că vor repeta acţiuni de acest gen periodic şi important este să sensibilizăm opinia publică să se implice. Curăţenia trebuie să pornească de la educarea oamenilor să nu arunce gunoaie şi să protejeze mediul inconjurător.

Cea mai mare bogaţie a acestui judeţ o reprezintă natura si datoria noastră este să o protejăm. Cei 250.000 de români din toată ţara care au participat la Ziua de Curaţenie Naţională fac parte din cel mai mare proiect de implicare socială din Romania şi au demonstrat că pentru un scop nobil putem şi trebuie să ne unim şi să ne implicăm”, arată liderul UNPR Suceava, într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de