Co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, sunt asteptati, duminica, la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu vin, duminică, la Suceava, să discute cu sucevenii şi să dea un mesaj clar despre ceea ce USL îşi propune să facă, a anunţat joi preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. „Cei doi vin la Suceava, dar nu se vor bate cu Flutur în munţi. Flutur nu va fi la Suceava duminică ci undeva ascuns prin ţară cu Udrea unde, în laboratoarele PDL vor dezbate despre Mişcarea Populară, Mersul Piticului sau Albă ca Zăpada”, a spus Nechifor.

El a spus că această acţiune a USL va fi un prim pas pentru a scăpa Suceava de dominaţia PDL. „Vrem să dăm un mesaj clar. Reiterăm ideea că avem un program de guvernare clar, pe etape, cu o componentă socială a PSD şi cu o componentă a PNL de creştere economică, care înseamnă o dezvoltare echilibrată şi armonioasă”, a spus liderul PSD Suceava. El a mai declarat că se aşteaptă ca Gheorghe Flutur să „otrăvească fântânile” înaintea acestei vizite a celor doi lideri USL.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a spus că îi aşteaptă pe cei doi să vină la Suceava şi că nu e nicio problemă în acest sens. „Poate să vină şi şeful Internaţionalei Socialiste că nu îi va ajuta să câştige. După 18 ani de dominaţie PSD eu am decontaminat fântânile şi se poate bea apă limpede în Suceava”, a mai spus Flutur.

Prim vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat în urmă cu două săptămâni în şedinţa Consiliului Judeţean de Coordonare a PDL că îi invită pe liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu să vină în munţii Sucevei să se bată electoral. “Dacă tot le e aşa dor de Suceava îi aştept pe amândoi să candideze. Şi pe Ponta şi pe Antonescu. Ei doi şi cu mine, îi aştept în munţi să ne luptăm electoral”, a spus Flutur în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, menţionând că liderii USL vor să câştige alegerile în Suceava pentru a-şi pune la răcit vinul şi berea în izvoarele de munte.


Intră acum și în grupul de