Nechifor ii adreseaza intrebari premierului Boc prin Camera Deputatilor. Liderul PSD Suceava asteapta raspunsuri in scris de la primul-ministru al Romaniei


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că a decis să „dialogheze” cu premierul Emil Boc prin intermediul întrebărilor adresate prin Camera Deputaţilor şi că cere ca răspunsurile de la acesta să vină tot în formă scrisă. „Azi l-am întrebat, oficial, pe premierul Emil Boc care va fi impactul asupra PIB ca urmare a retragerii Nokia din România”, a spus preşedintele PSD Suceava.

Nechifor a arătat că doreşte ca primul-ministru să răspundă sincer la această întrebare scrisă depusă la Camera Deputaţilor şi să nu se mai ascundă după consilierul său economic, Andreea Paul Vass, pe care a trimis-o să explice că plecarea Nokia nu e ceva grav întrucât investitorii stau la coadă.

Totodată, preşedintele PSD Suceava a mai declarat că i-a mai cerut premierului Emil Boc să prezinte concluziile anchetei desfăşurate cu privire la importurile de flori din Olanda, suspectate de a fi purtătoare de bacterii periculoase pentru sănătatea umană. „Am decis să dialoghez cu premierul Emil Boc prin intermediul întrebărilor adresate prin Camera Deputaţilor şi cer ca răspunsurile să fie în formă scrisă pentru că ştiu că premierul are obiceiul să-şi schimbe poziţia în diferite probleme cum e cazul când a susţinut în lucrarea doctorală superioritatea bicameralismului şi după ce şeful său de la Cotroceni a avut o altă părere el şi-a negat propria teză”, a explicat liderul PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de