Gheorghe Flutur: PDL are doua mari obiective, continuarea procesului de modernizare a Romaniei si castigarea alegerilor


Intră acum și în grupul de

Continuarea procesului de modernizare a României şi câştigarea alegerilor pentru a pune în aplicare primul obiectiv, sunt cele două mari obiective pe care PDL le va avea în vedere în următoarea perioadă, a declarat miercuri presei, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Potrivit liderului democrat-liberal, prin continuarea programului de modernizare a României se doreşte modificarea Constituţiei, reformarea clasei politice, prin adoptarea legislaţiei electorale şi comasarea alegerilor pentru reducerea cheltuielilor, dar şi reorganizarea administrativ-teritorială pentru ca ţara să fie pregătită pentru o finanţare directă a regiunilor în relaţia cu Bruxelles din 2013.

Cel de-al doilea obiectiv principal al PDL este câştigarea alegerilor pentru a pune în aplicare programul de continuare a modernizării ţării, a precizat prim vicepreşedintele PDL. „Din punctul meu de vedere se impune păstrarea partenerii şi coaliţia cu actualii aliaţi şi conceperea unui vehicul politic care să câştige alegerile din 2012 cu un program de dreapta”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de