Liderul UNPR Suceava, Catalina Vartic, le va explica primarilor suceveni beneficiciile implementarii cat mai rapide a programului „Cosul de solidaritate”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene UNPR Suceava, Cătălina Vartic, va merge personal în toate comunele din judeţul Suceava pentru a discuta cu primarii localităţilor despre necesitatea implementării cât mai rapide a programului „Coşul de solidaritate”. Preşedintele UNPR Suceava le va explica primarilor beneficiile pe care programul le oferă pensionarilor şi modalitatea prin care acesta poate fi pus cât mai repede în practică.

Achiziţia acestor produse se face la nivel judeţean. Printr-o societate comercială înfiinţată pe lângă consiliul local sau direct printr-un punct de vânzare al societaţii de la nivel judeţean, produsele vor fi distribuie la nivelul primăriilor.

Cătălina Vartic intenţionează să convingă primarii să înfiinţeze cât mai repede societăţile comerciale ce trebuie să gestioneze acţiunea de comercializare a produselor din Programul guvernamental “Coşul de solidaritate”, iniţiat de Uniunea Naţională pentru Progresul României. De asemenea, liderul UNPR Suceava se va informa cu privire la produsele pe care pensionarii din comunităţile respective le doresc, în condiţiile în care Programul “Coşul de solidaritate” prevede că celor 5 produse de bază – făină, zahăr, ulei, mălai, orez – le pot fi adăugate şi alte produse necesare pentru cetăţenii din zonă.

“La nivelul partidului exista un grup care va monitoriza implementarea programului Coşul de solidaritate şi care va oferi sprijin acolo unde este nevoie”, a declarat preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de