Flutur a pus eticheta Opozitiei din judetul Suceava: „Imatura, necoapta, pubertina!”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, a atacat dur opozitia suceveană declarând despre aceasta că este „imatură, necoaptă, pubertină” şi i-a acuzat pe cei din USL că se opun marilor proiecte de dezvoltare ale judeţului.

Flutur a spus duminică, într-o conferinţă de presă, că opoziţia pubertină din Suceava, nu are altă preocupare decât să „creeze atmosferă” pentru 30 de voturi şi că în judeţ se fac investiţii în prezenţa jandarmilor cum e cazul şoselei de centură a municipiului Suceava.

„Opoziţia de Suceava care, neavând soluţii pentru dezvoltarea judeţului, s-a transformat în duşman al dezvoltării judeţului Suceava. Istoria va arăta că am dreptate şi că în panoplia adversarilor dezvoltării judeţului sunt aceşti oameni din opoziţie”, a ţinut să atragă atenţia Gheorghe Flutur.

El a exemplificat cu opoziţia consilierilor PSD şi PNL pentru alocarea de fonduri pentru promovarea Bucovinei la Timişoara.

„Noi vom merge alături de cei care au de promovat produsele noastre, mere de Fălticeni, caşcaval de Dorna şi de Câmpulung şi produse turistice şi produsele meşteşugăreşti”, a mai spus Flutur.

Liderul PDL, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava consideră că opoziţia în judeţ este infantilă şi se opune promovării produselor din Bucovina.
Preşedintele CJ a mai arătat că din cauza opoziţiei, lucrări de investiţii importante au ajuns să se facă în prezenţa jandarmilor.

„În Suceava facem investiţii cu jandarmi. Să le fie ruşine celor din opoziţie care în loc să ne fie parteneri să aducem fonduri la Suceava, fug după subiecte ieftine ca să fim nevoiţi să explicăm. Încercând să câştige 30 de voturi de undeva creează atmosferă. Nu aşa se face politică în România. Când e nevoie de solidaritate pentru dezvoltarea zonei trebuie să ne unească interesul pentru suceveni, şi nu să ne dezbine interesul pentru cinci voturi”, a mai declarat Flutur.

El a făcut referire la cazul înregistrat în urmă cu două săptămâni în comuna suceveană Moara când a fost necesară intervenţia jandarmilor pentru continuarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava după ce mai mulţi foşti proprietari ai terenului pe care se construieşte şoseaua au protestat faţă de preţul mic primit în urma exproprierilor.

Flutur şi-a exprimat mâhnirea faţă de atitudinea opoziţiei sucevene şi a anunţat că este pregătit să lupte pentru interesul sucevenilor.

„Sunt pregătit să mă lupt cum vor ei, aceşti băieţi, pentru interesul sucevenilor”, a mai spus Flutur care s-a arătat încrezător că electoratul sucevean va trimite sub pragul electoral partidele din opoziţie.

„Opoziţie înseamnă soluţii mai bune şi nu critică pentru trei voturi”, a concluzionat liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de