Gavril Mirza: „Cand Flutur era ministru al Agriculturii, i-am cerut oficial acordul pentru trecerea conductei de gaz. Nici azi nu a raspuns la cerere”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Gavril Mîrza, vicepreşedinte PSD Suceava

TEXT LIVE:

PSD doreşte o poziţie oficială a Guvernului privind impozitarea pensiilor. Altfel, credem că Emil Boc fuge de răspundere şi doar tatonează răbdarea românilor.

În Parlament s-a votat cu ochii închişi eşalonarea plăţii salariilor bugetarilor. Ajunge o botă la un car de oale. E mult prea mult ce se întâmplă zilnic din partea celor care administrează judeţul Suceava.

În 2007, dacă nu existau piedicile lui Flutur, proiectul << Utilităţi şi mediu >> era departe. La vremea lui, proiectul era foarte avantajos. Are garanţia Guvernului.

Dacă primăriile nu pot plăti, Guvernul trebuie să plătească. Românii nu sunt orfani de Guvern.

Nu mai pot suporta nepriceperea acestor oameni care în loc să se ocupe de proiect, dau vina pe Mîrza. În trei ani, nu s-a făcut niciun kilometru de conductă de gaz. Când Flutur era ministru al Agriculturii, i-am cerut oficial acordul pentru trecerea conductei de gaz. Nici azi nu a răspuns la cerere.

Toţi locuitorii judeţului s-au săturat de minciuni şi paranghelii. Unde sunt fondurile şi ce s-a făcut cu ele? Fac diguri firme care fac croitorie.

Jumătate din banii aduşi sunt furaţi. I s-a adus zăpadă lui Udrea la Humor şi se taie porci în Parcul Dendrologic. Îl invit la meditaţie pe Flutur. Poate e bine să vadă ce licitaţii s-au mai făcut în ultimii trei ani şi ce averi au colaboratorii săi. Fac apel la meditaţie şi analiză. Sucevenii nu îl mai cred dacă îl critică pe Mîrza. Eu nu mai candidez la Consiliul Judeţean Suceava. El, în schimb, candidează.

Eu am avut suficient bun simţ şi îl las în pace, dar văd că sunt o ţintă predilectă. El va fi ţinta dacă crede că aşa se face campanie electorală.”


Intră acum și în grupul de