Liberalii suceveni nu au reusit sa-si desemneze un candidat pentru Primaria municipiului. Ultima varianta – un candidat independent (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ultima variantă aruncată pe piaţa alegerilor locale din municipiul reşedinţă de judeţ privind lupta pentru fotoliul de primar de către liberalii suceveni este cea privind un candidat independent, dar care să se bucure de susţinerea cel puţin a partidelor din alianţa USL dacă nu a tuturor formaţiunilor din opoziţie.

Noua versiune vine după ce PNL Suceava nu a reuşit nici până la această oră să-şi desemneze un candidat care să intre în luptă împotriva actualului edil-şef al sucevenilor, Ion Lungu. Doritori sunt, dar o decizie în acest sens pare a fi mult mai greu de luat decât se credea.

“Există şi posibilitatea unei surprize de proporţii ca USL Suceava să meargă în alegerile locale pentru câştigarea primăriei municipiului cu un candidat care să nu facă parte din nici o formaţiune politică, dar care să poată fi sprijinit de toate partidele din opoziţie pentru a-l învinge pe Ion Lungu, o persoană care să-i demonstreze acestuia că ceea ce trebuia să se facă în Suceava nu s-a realizat şi că ceea ce se poate face în acest oraş nu poate duce la îndeplinire Ion Lungu”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută pe parcursul zilei de joi, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu.

El a mai spus că această persoană identificată de către liberali şi căreia s-a ferit să-i rostească numele “pentru a nu fi atacată de către PDL” este una care pe lângă notorietatea de care se bucură, deţine şi potenţa financiară pentru a susţine campania electorală.


Intră acum și în grupul de