PDL vine in sprijinul familiilor nevoiase din comuna suceveana Adancata


Intră acum și în grupul de

La iniţiativa deputatului PD-L de Suceava, Ioan Bălan, şi a liderului PD-L Adâncata, Viorel Cucu, nouă familii din comuna suceveană Adâncata au primit ajutoare constând în hote şi maşini de spălat.

Potrivit lui Viorel Cucu, maşinile de spălat au ajuns la două familii nevoiaşe din satele Călugăreni şi Feteşti, aici fiind distribuite şi patru din cele şapte hote pentru aragaz. Restul hotelor au ajuns la familii din Adâncata.

Liderul democrat-liberal a mai menţionat totodată că la Adâncata, PDL are un program de acţiuni bine pus la punct care-i vizează pe cetăţenii comunei. „Săptămâna viitoare, o să facem o acţiune de sprijinire a unor familii cu calculatoare. Avem în vedere apoi să reparăm drumul spre Feteşti, mai exact să-l balastăm cu bani din contribuţiile noastre, ale membrilor PD-L Adâncata, ale domnului deputat Bălan. Pe 26 octombrie, de hramul localităţii, vrem să oferim oamenilor un spectacol folcloric la Căminul Cultural cu participarea unor interpreţi îndrăgiţi de public. Vor mai face şi alte acţiuni până la Crăciun”, a declarat Viorel Cucu.


Intră acum și în grupul de